Istid 4

  1. Mer om
Istid 4

Istid 4 UtnyttContent [hide]

Ice Age: Continental Drift er en amerikansk 3-D dataanimert eventyr/komediefilm regissert av Steve Martino og Mike Thurmeier Filmen er den fjerde i Istid-serien, og er produsert av Blue Sky Studios og distribueres 1 Handlingsreferat; 2 Opprinnelige stemmer; 3 Norske stemmer Istid 4: Kontinenter på avveie. 6.5FamiliefilmAdventure2012 1t 24min HD7 år. Istidens elskede helter Sid, Manny, Diego og Ellie rammes Istid 4: Kontinenter på avveie Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, får verdensomspennende konsekvenser i Istid 4: Kontinenter p

Og de må forbi noen fæle sjørøvere hvis de skal ha en sjanse til å gjenforenes med sine kjære. Dette er et høy-oktan eventyr hvor det gjelder å henge med i svingene, hendelsene kommer tett som hagl og effektene er store.

Istid 4. Kontinenter på avveie. DVD.

Handlingsreferat[ rediger rediger kilde ] 16 år etter hendelsene fra den tredje filmen blir Manny og Ellie tvunget til å takle problemene til datteren Peaches, som ikke går særlig god overens med sine jevnaldrende. Ellie forsøker å støtte datteren sin, men Manny blir ekstremt overbeskyttende. I mellomtiden kommer Sids familie tilbake, men bare for å levere den gamle bestemoren, før de umiddelbart forlater dem begge.

Nødvendige formål og funksjoner Sikre sikkerhet, forhindre svindel og feilsøke Dataene dine kan brukes til å overvåke og forebygge svindelaktivitet, og sikre at systemer og prosesser fungerer riktig og sikkert.

Personlig innhold, annonse- og innholdsmåling, publikumsinnsikt og produktutvikling Annonser og innhold kan personlig tilpasses basert på en profil.

https://odertal.info/levegg-bobil.php

Resultatet er hylende morsomt og tilbyr mye tiltrengt dynamikk til historien. Besta til Sid er også et friskt pust og byr på mange morsomme betraktninger sett fra et tannløst perspektiv. Dynamikk skapes også ved de stadige klippene mellom Scrat og hans evige jakt, vår gjeng på isfjellet og dyrene som er igjen på land - det blir et kappløp om tid og ikke så rent lite spennende mot slutten.

Last ned også: Blodtype b

Mye av suksessen bak Istid-filmene har så langt vært å tilby mer av det samme og spa på med nye karakterer for våre kumpaner å bryne seg på. Den samme formelen følges forsåvidt også i denne fjerde utgaven, men det kjennes som om manus denne gang sitter bedre og at de nye karakterene - først og fremst besta og sjørøverne - passer bedre inn i resten av Istid-universet.

Opprett ny liste

Som vanlig er det full fart gjennom hele filmen - fra første scene hvor familien til Sid ankommer uannonsert, til vi holder pusten under de avsluttende scenene. Så kan jeg leve med den noe klisne moralen som Fersken pådyttes underveis om å passe på sine ekte venner og ikke glemme hvem man egentlig er selv om kjærligheten står på spill.

https://lndc.us/fastlege-tnsberg.php

Det kan ha vært lurt å gi Carlos Saldanha regifri på denne versjonen av Istid. Isteden dukker to ringrever fra Blue Sky, Steve Martino og Mike Thurmeier, opp for å overta showet med imponerende bravur.

Kabel tv stjørdal

Mindre tid til Sid Det introduseres noen nye friske figurer, som mammutdattera Fersken, Sids bestemor, kaptein Gutt, og sabeltigeren Shira, som Diego fatter ekstra interesse for, selv om hun jobber for den slemme kapteinen. De er alle fine tillegg til det eksisterende persongalleriet.

Det eneste lille problemet, er at det gir mindre tid til min favorittfigur i dette ensemblet, dovendyret Sid. Dagfinn Lyngbø har gjort ham til sin egen figur med sin norske dubbing, men Sid får ikke tid og rom til å sette et like stort preg på denne filmen som tidligere.

ISTID 4 Relaterte emner

Handlingsreferat[ rediger rediger kilde ] 16 år etter hendelsene fra den tredje filmen blir Manny og Ellie tvunget til å takle problemene til datteren Peaches, som ikke går særlig god overens med sine jevnaldrende. Ellie forsøker å støtte datteren sin, men Manny blir ekstremt overbeskyttende. I mellomtiden kommer Sids familie tilbake, men bare for å levere den gamle bestemoren, før de umiddelbart forlater dem begge. Manny oppdager deretter Peaches som henger sammen med en gruppe mammuter han ikke liker, noe som forårsaker en krangel mellom ham og Peaches. Kort tid senere skiller ett stort isfjell seg fra resten av isen, og Manny blir fanget på en bevegelig isbit sammen med Sid, Granny og Diego.

Istid 4
ISTID 4 Kommentarer:
Redaktør på Istid 4
Nylund fra Sarpsborg
jeg elsker lese om Norge gledelig. Vennligst sjekk min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Flaschenpool.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net