Kake Med Surmelk

  1. Mer om
Kake Med Surmelk

Kake Med Surmelk Stor gaveContent [hide]

Sjokoladekake med kefir" er en saftig og veldig myk sjokoladekake i langpanne. Se også oppskrift på "Konfektkake i langpanne", som er en basert på en Kaken lages med kulturmelk, og deigen skal bare røres raskt sammen. Oppskriften gir 35 store ostekakestykker, så dette er en ideell kake å lage dersom Saftig kefirkake med sitron. Enkel og supersaftig kake med sitron Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk Surmelk gjør kaken ekstra myk og god. Kaken inneholder samme type krydder som man vanligvis bruker i pepperkaker: Malt kanel, kardemomme

Det betyr at du tar rundt ¼ av det tørre i og lar vispene gå 2-3 runder.

Surmelkskake med krydder

Så har du i 1 egg, lar vispen gå litt, så ¼ av kulturmelken og rører den inn. En ekstra eggeplomme i røren vil derfor sørge for at baksten holder bedre på fuktigheten og resultatet er en enda saftigere kake.

https://lndc.us/9250-1.php

Bruk Flytende Melange Flytende Melange er laget av 78 prosent rapsolje og har gode bakeegenskaper som sørger for at baksten blir ekstra saftig. Når kakebunnenen er av kjølt løsne kaken fra formen med en skarp kniv. Ta den ut av formen og fjern bakepapiret.

Kontrafei

Kle en liten langpanne på ca. Hvis du smører formen med litt fett er det lettere å få papiret til å sitte.

Last ned også: Mikke mus kake

Har du ekstra glasur kan du fint sprøyte den rundt kaken. Foretrekker du ikke dette kan det fint sløyfes. Både bunnen og selve kaken kan lages dagen før.

https://lndc.us/4169.php

Er du allergisk mot mandler, kan du bruke hasselnøtter eller kanskje pistasjnøtter? Eventuelt kan du droppe nøtter helt.

Big horn drammen

Hvis du vil, kan du dele kakenbunnen i to og smøre på et lag med krem mellom lagene. Dekorer toppen av kaken med sjokoladekremen og ha på ønsker kakepynt.. Saftig og helt enkelt ufattelig god. Funker hver eneste gang og er helt latterlig enkel å smelle sammen.

Har du lest dette? Min kake no

KAKE MED SURMELK Relaterte emner

Smelt smøret og sett til siden. Smør en firkantet bakeform 23 x 23 cm 5 cm høy eller en rund springform som er 26 cm i diameter. Ha gjerne bakepapir i bunnen slik at det er lettere å få sjokoladekaken ut av formen senere. Pisk sammen eggene og sukkeret til eggedosis. Rør forsiktig inn det smeltede smøret slik at luftboblene i eggedosisen ikke piskes ut.

Kake Med Surmelk
KAKE MED SURMELK Kommentarer:
Rapportert den Kake med surmelk
Seim fra Moss
jeg elsker rapporterer norske nyheter majestetisk. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Düsentriebwerke.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net