Tubesokker Baby

  1. Mer om
Tubesokker Baby

Tubesokker Baby ForundretStrikkede tubesokker til baby og barn i DROPS Alpaca. Størrelser fra 1 måned til 4 år Hos Barnas Hus finner du et stort utvalg av sokker og strømpebukser i masse forskjellige farger og mønstre, Baby ullstrømpebukse ribb, greymelange Når man strikker gave til en liten baby, er det hyggelig å lage noe som de ikke vokser ut av med en gang Tubesokker til baby · Str: 1/3 - 6/9 - 12/18 mnd Med denne gratis strikkeoppskriften kan du lage klassiske sokker til barn og baby. Sokkene er strikket i det myke og lekre babymerinoullen, Infinity Hearts

Fordel disse på to pinner.

Les også: Ariel foto

Ta opp 5 masker langs kanten av hælkappen. Du tar de opp ved å stikke strikkepinnen innenfor de to trådene som danner "sirkler" se bilde helt ytterst på hælkappen, og dra tråden igjennom for å lage en maske.

Strikk videre på framsiden, og gjenta opplukking av 5 nye masker på den andre siden av hælkappen.

Last ned også: Atea wiki

Strikk en runde rett. Du skal avslutte bak på hælen.

Trekktabell 7100 for 2020

Foten Nå skal du strikke foten, men må først minske maskeantallet, tilbake til 32. Pinne 1 - Strikk rett til du har to masker igjen på pinnen. Strikk disse to maskene rett sammen. Pinne 2 og 3 - Strikk rettmasker hele veien. Pinne 4 - Strikk de to første maskene vrangt sammen.

Tubesokker til baby TVZ Strikk

Strikk resten av maskene rett. Du er nå tilbake ved startpunktet, og skal strikke en omgang med kun rette masker. Neste omgang feller du som forklart i pinne 1-4 over.

Når du egentlig skulle ha snudd arbeidet og strikket tilbake, strikker du isteden over oppklippsmaskene og fortsetter å strikke rundt. SForetrekker du å strikke genseren frem og tilbake i flere deler og sy sammen tilsutt, kan du gjerne gjøre det selv om oppskriften er skrevet for rundpinne. Del maskeantallet for bolen i 2 og legg til 1 kantmaske i hver side som du kan sy sammen i.

Siden de ulike garnene har forskjellige egenskaper og tekstur har vi valgt og beholde det originale garnet i oppskriftene våre. Du kan lett finne gode alternativer til hver oppskrift ved å enten velge et annet garn i samme garngruppe, eller bruke vår garnkalkulator Det er også mulig at utgåtte garn fortsatte er å finne hos enkelte forhandlere, eller at noen har et par nøster liggende som de gjerne vil finne en oppskrift til. Ved å bruke vår garnkalkulator vil du få opp både alternative garn, og mengde du trenger i den nye kvaliteten.

Har du funnet en fin damemodell som du vil gjøre om til herrestørrelse. Det er ikke så vanskelig: Den største forskjellen er lengden på ermer og bolen.

Overordnede mål og delmål

Løse plagg setter vi sammen til sett. Vi ser at vi får inn færre luer og sokker, så dette trenger vi nå mer av i størrelse nyfødt oppskrifter følger. Vi trenger først og fremst hele sett bestående av lue, sokker, genser og teppe festet sammen oppskrifter finner du under «strikk en kuvøse» lenger opp, men hvis du vil hjelpe oss med å fylle opp der vi skal sette sammen sett, så er det altså i lue- og sokkeskuffen vår at det minker fortest.

Vi trenger alt, så om du strikker et teppe eller en genser nå, så har vi absolutt behov for det også, vi har behov for alt! Du kan enkelt lage de større ved å legge opp f. Lykke til med prosjektet!

Vi trenger mer luer og sokker i størrelse nyfødt:)

Gjerne fortell meg om du bruker oppskriften, jeg vil gjerne se flere varianter. Hvor blir de egentlig av sokkene, når du putter to like inn i vaskemaskinen og det bare finnes en igjen når vaskeprogrammet er over?

https://odertal.info/8531.php

Kjenner du til et hemmelig sokkerike? Kanskje et som er mellom stasjoner, som i Harry Potter? Råvaren til denne kvaliteten kommer fra Australia Vår leverandør har garantert at ullen vi kjøper ikke kommer fra sauer som har blitt utsatt for mulesing.

Spiralsokker å vokse i

Vi har 2 farger i håndfarget Tynn Merinoull. Disse leveres på 100 g hespel. Løpelengde: ca 350 m Pris: kr.

TUBESOKKER BABY Relaterte emner

Prosjekter mandag 14. Mange babysokker er veldig skjønne å se på, men ikke så praktiske i bruk. Spiralsokker uten hæl er supre for små føtter, de former seg etter fotens størrelse etter hvert som den vokser, og sitter godt fast på sprellende babyføtter dersom man strikker de lange og gode. De kan også fint brukes som votter! Hvis du har lyst å bruke den, blir jeg kjempeglad om du linker videre hit, og gjerne skriver en liten hilsen eller sender meg link til bilde av resultatet! Spiralsokker strikket av strømpegarn på korte bambus-pinner nr 3. Et enkelt strikketøy til å ha i vesken når man togpendler.

Tubesokker Baby
TUBESOKKER BABY Kommentarer:
Forfatter på Tubesokker baby
Melby fra Gjøvik
jeg liker lese om Norge oppover. Les gjerne min andre innlegg. Jeg har alltid vært en veldig kreativ person og synes det er avslappende å hengi seg til Eisklettern.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net