Jakten På Kjærligheten 2020 Trine

  1. Mer om
Jakten På Kjærligheten 2020 Trine

Jakten På Kjærligheten 2020 Trine Ingen spørsmål spurtTrine Turtum (25) fra Vågå er med i årets utgave av «Jakten på kjærligheten». Av Hilde Unosen Trine Turtum frå Vågå er éin av fire bønder som er med i den populære serien «Jakten på kjærligheten», som har sesongpremiere på TV MISTET VENNINNA: «Jakten på kjærligheten»-bonde Trine Turtum forteller nå åpent om sin store sorg Frierne til Jakten-bonden Trine (25) måtte prøve seg i fjøset: – De var nok ganske skeptiske Publisert 07.12.2020, oppdatert 07.12.2020. Simonsen måtte kjempe mot fire andre friere om bonde Trine Turtums hjerte i Jakten på kjærligheten

Jeg er nokså sosial av meg.

Pappa er sønnen sjekker bonde på TV

Eller når ting går bra på arbeid, at en kalving går fint for eksempel. Les også: Pest eller korona?

https://odertal.info/javowy.php

Er du forresten bonde på fulltid? Jeg har elleve sauer, og driver ikke jorda mi selv en gang. Men jeg jobber som avløser i et fellesfjøs. Du var bonde nok for TV 2, da!

Har du lest dette? Bryggerikaia

Ho Inger som var med i fjor hadde bare noen høner, husker jeg. Nå har vi bodd sammen en stund. Det er jo ikke så lenge siden Trine satt og skrev brev til meg første gangen. Man må bare smi mens jernet er varmt, før man blir glemt, mener han. Foto: TV 2 Overrasket over bonden Selv om det i TV-programmet er mye fokus på hva bonden synes om frierne, må samtidig følelsene være gjensidig fra frieren sin side, og inntrykket man hadde på forhånd kan noen gang endres når man møtes i det virkelige liv.

Simonsen ble derimot bare positivt overrasket over melkebonden, Turtum.

Gudbrandsdølen Dagningen

Så hun var egentlig på mange måter sånn som hun ble presentert, sier 26-åringen, men legger samtidig til at noe overrasket ham.

Da fortalte hun at hun var glad i countryfestival og glad i å reise. Og det er jo ikke de store tingene i livet kanskje, men det er ting som gir meg glede. Det gikk jo greit, men det er jo en setting du egentlig aldri vil sette deg selv i frivillig.

Ronny Stokland 38 fra Klepp Kjøttbonde med ammekyr. Jobber også som lastebilsjåfør. Denne spøkefulle ku-bonden er en humørspreder av de sjeldne. Trenger du en kjæreste som er lett til sinns, er Ronny den rette.

Men, det finnes så klart en seriøs side i denne bonden som lengter etter de gode samtalene og ei å dele livets opp- og nedturer med i det store gule huset på gården. Ronny faller for et søtt smil og ser etter ei snill dame som er glad i barn og dyr. De fire bøndene som får flest brev skal være med videre i programmet på TV 2.

Vanligvis har programleder Gunhild Dahlberg dratt på besøk til de seks bøndene i første episode, men denne gangen måtte de løse episoden litt annerledes på grunn av restriksjonene rundt coronaviruset. Det virker sannsynlig at vi kommer til å få se en kombinasjon av flere av teknologiene jeg nå har nevnt.

Marit Trana er på Facebook.

på kjærligheten»

· Jakten på kjærligheten-bonden i Steinkjer sier det ikke skulle vært lov med sånt rævva høstvær Artikkeltags. Nå får jeg brynet meg.

Europris sandefjord

Det blir spennende å se hva frierne sier til kamera uten at jeg er til stede. For meg, som er vant med å styre min egen dag, var det også uvant at andre skulle bestemme over meg i så lang tid.

på kjærligheten»: Her er årets bønder ABC Nyheter

Tilbakeblikk artikkelen fortsetter under videoen: Turtum gruer seg til å se seg selv på TV og er spent på hvordan hun blir klippet og fremstilt. TV 2: Ble ivaretatt På spørsmål om hvordan TV 2 taklet Turtums ønske om å trekke seg, svarer Unn Grethe Berge, presseansvarlig for «Jakten på kjærligheten» at det er noe de har erfaring med fra tidligere sesonger. Både hun og dem ble enige om at hun skulle gjennomføre, og Trine ble godt ivaretatt underveis og i ettertid.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN 2020 TRINE Relaterte emner

Del Et halv år etter innspillingen ble den aller siste episoden av Jakten på kjærligheten sendt på TV 2 mandag. Observante seere fikk med seg at den fjerde og siste bonden, Christoffer Trøseid 28, ikke deltok i finaleepisoden. Like før han og frieren Ingri-Eline Vik 20 skulle på ferietur, valgte nemlig lastebilsjåføren fra Stryn å avslutte forholdet. Vik fortalte til TV 2 hvorfor hun bestemte seg for å trekke seg, og avslørte samtidig at hun hadde funnet kjærligheten. Trøseid på sin side er fortsatt singel og på jakt etter den rette.

JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN 2020 TRINE Kommentarer:
Forfatter om Jakten på kjærligheten 2020 trine
Torgersen fra Tønsberg
Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: Kreuzstich. jeg liker lese romaner herlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net