Langtidsstekt Reinsdyrstek

  1. Mer om
Langtidsstekt Reinsdyrstek

Langtidsstekt Reinsdyrstek På grunn avBrun den raskt på alle sider i en varm stekepanne med smør. Legg steken over grønnsakene i langpannen, stikk inn et steketermometer og hell på vann Legg steken over grønnsakene i langpannen, stikk inn et steketermometer og hell på vann. Sett langpannen i ovn på 125 °C. Når steketermometeret viser 60-65 °C Reinsdyrstek benfri med stekte kantareller og brokkoli er et velsmakende middagstips. Reinsdyrstek krydres godt før steking. Gni salt og pepper inn i steken Gni reinsdyrsteken godt inn med salt og pepper. Varm en stekepanne med smør og brun reinsdyrsteken. Legg steken i den ildfaste formen med grønnsakene Gni inn steken med krydder. Stikk inn et steketermometer mot kjernen av kjøttet. Legg steken i en langpanne sammen med løk i båter og gulrot i skiver

Når de ikke har gjort det før, er det fordi komfyrene har vært upålitelige, understreker Nordahl.

Mørt kjøtt med langtidssteking

Det har vært for vanskelig å holde temperaturen jevnt lav. For å bryte ned bindevevet må temperaturen i kjøttet holdes på 55- 60 grader. Nærmer temperaturen seg 75 grader, siver saften ut.

Kristine riis barn

Tidene oppgitt her er utprøvd og de jeg foretrekker for de forskjellige kjøttypene. Hvordan blir kjøttet?

Alle tider og temperaturer går ut fra medium tilberedt kjøtt. Det er lite man kan betegne som så norsk og tradisjonsrik mat som reinsdyrkjøtt.

Ved å ha en diett bestående kun av det en finner i naturen på fjell og vidde får reinsdyrene en unik smak, og reinsdyrkjøtt regnes som noe av det mest eksklusive man får av råvarer i Norge.

Gilde Slik steker du ribbe

Men jeg vil heller ha denne vesken i selve kjøttet, så kan jeg lage en annen sausbase. Har jeg ikke kraftkjøtt liggende, bruker jeg heller buljong som base i stedet for denne saften. Etter ca 30 minutters hvile, er kjøttet slikt.

Har du lest dette? Yr vennesla

Og legg merke til saften som renner ut når jeg trykker med fingeren. Smelt 2 ss smør i en kjele. Hakk løk i små biter og surr den i smøret i 10 minutter på lav varme.

shishlov.info : Oppskrifter : Stek, reinsdyr i leirgryte

Tilsett 4 dl rødvin og reduser litt. Det du også må være klar over er at hvis du tilbereder steken med en ovnstemperatur på 80 °C, og ønsker en kjernetemperatur på 65-70 °C, så vil temperaturen i kjøttet øke gradvis saktere mot slutten av steketiden.

https://lndc.us/tui-spania.php

Derfor kan det være lurt å øke temperaturen litt mot slutten hvis du ser at steken ikke blir ferdig til ønsket tidspunkt.

LANGTIDSSTEKT REINSDYRSTEK Relaterte emner

Ingredienser Det vil si å steke kjapt først før den får stå med lokk i lengre tid sammen med litt væske. Jeg liker å avslutte den siste tiden i ovnen uten lokk. Da fordamper mer av væsken og smakene konsentrerer seg enda mer. Kjøttet får også litt ekstra skorpe. Når kjøttet er ferdig er det utrolig mørt og smaken er helt fantastisk.

Langtidsstekt Reinsdyrstek
LANGTIDSSTEKT REINSDYRSTEK Kommentarer:
Rapportert den Langtidsstekt reinsdyrstek
Lunde fra Alta
Les også min andre nyheter. Jeg har bare en hobby: schach960. Jeg nyter studere dokumenter umiddelbart.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net