Hurtigbåt Danmark Kristiansand

  1. Mer om
Hurtigbåt Danmark Kristiansand

Hurtigbåt Danmark Kristiansand Bli medHirtshals fergeruten knytter Norge med Kristiansand–Hirtshals Den raskeste veien til Danmark. Med vår splitter nye katamaran, Fjord FSTR, seiler du mellom Kristiansand og Hirtshals på rekordtid SuperSpeed har 2 daglige avganger fra Kristiansand og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter. Se rutetider, unntak og avvik under Ta hurtigtest ved terminalen. Nå tilbyr vi hurtigtest før avreise til Danmark til en svært gunstig pris for alle som skal reise med Color Line fra Kristiansand Hirtshals Kristiansand fergeruten knytter Danmark med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig

Det ene serveringsområdet er en lounge, som passasjerene betaler litt ekstra for å sitte i. Da medfølger det lett mat og drikke og en fast sitteplass.

Reis med ferge til Danmark, Tyskland, Polen og resten av Europa!

Begge de to nye topp moderne cruisefergene, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord er satt i drift vil vi tilby våre gjester daglige avganger året rundt på linjene mellom Bergen, Stavanger og Hirtshals, og på en ny linje mellom Hirtshals og Langesund. Å komme seg dit Det er mange måter man kan reise til Danmark på, hvor de mest populære metodene er via fly eller båt.

Fly går kjappest og passer best når man har begrenset tid tilgjengelig, for eksempel hvis man ønsker en storbyweekend i København. Båt og ferje tar lengre tid, men her har du samtidig mulighet til å ta med deg både bil og kjæledyr, som er veldig greit når man skal tilbringe en lengre ferie i Danmark. Seilasen varer ca 16.

Kristiansand til Hirtshals Ferge

DFDS tilbyr en rekke pakkereiser, og du velger selv om du vil reise med eller uten bil, motorsykkel, sykkel, eller campingvogn. Fjordline tilbyr også daglige avganger, med Hirtshals som destinasjon. Her skal det stå "Larvik".

Det rekker dere før skipet blir satt i rute!

Agder kollektivtrafikk

Alt annet er utenkelig!!! Skulle tro de hadde gjort ei tabbe som de prøver å bortforklare!

Har du lest dette? Båt oslo danmark

Blir ikke dette gjort kan det fort bli rot både i Hirtshals og i Larvik. Dette er utrolig flaut! Den skal gå fra Larvik og det bør dermed stå "Larvik" bak på båten. Enkel logikk dette her, men det synes tydeligvis ikke color line som jeg synes i dette tilfellet opptrer meget arrogant.

Superspeed 2 skal være en turistattraksjon for Larvik, men det turistene vil jo lure når det står "Kristiansand" bak på båten. Det er helt ubegripelig av color line, blir irritert og lei meg over hvordan de opptrer i denne saken!

Rutetabeller ferge

Det er meget enkelt å fjerne navnet "Kristiansand" og bytte til "Larvik". Inntil de gjør det, så mister de mange potensielle kunder her i Larvik kommune, men de har seg selv å takke! Til slutt ønsker jeg å gi color line skryt for den flotte båten de har laget, den er kjempefin og vil sette Larvik på kartet! La det bli et folkekrav i Larvik. Superspeed er et dårlig navn.

Leselyst 2018

Og båten bør være registrert i Larvik. CL har investert mange kroner på ny terminal og ny båt så dette viser at CL virkelig vil satse på Larvik. Vi burde møte opp med norske flagg i morgen og takke CL for at de vil satse på oss. Dette gangner Larvik i mange mange år inn i fremtiden.

Hurtigbåt Norge

Reisemåten har forandret seg de siste årene og man ønsker ikke lenger å tilbringe mange timer i reisetid for å komme seg på ferie med familien.

CL gjør et sjakktrekk i å legge om strategien sin for de reisende. Take it or leave it folkens. Det er nok i seg selv at båten er så veldig anderledes enn hva vi er vandt med. Litt sløvt kanskje - kan til nød tilgis pga. Kristiansand - Hirtshals Fergeselskaper 14 Ukentlige Avganger 2 t 15 min Få pris 14 Ukentlige Avganger 3 t 15 min Få pris Få pris Gjennomsnittlige Kristiansand Hirtshals priser De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre.

Den mest vanlig bookingen på Kristiansand Hirtshals ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Babacar sarr vold

Byen ble grunnlagt i 1641 av Christian IV hvor Kristiansand har fått navnet sitt fra. Dieseldominans Katamaranferger på over 80 meter er ikke vanlig. Austalship leverte en 106,5 meter lang katamaran med plass til 866 passasjerer og 282 biler til Hawaii Superferry i USA i 2009.

Selskapet har også bygget en 126 meter lang trimaran med plass til 1.

https://lndc.us/3661.php

HURTIGBÅT DANMARK KRISTIANSAND Relaterte emner

Ferge guider, videoer og anmeldelser Hirtshals til Kristiansand Ferge Hirtshals Kristiansand fergeruten knytter Danmark med Norge og leveres for øyeblikket av 2 fergeselskaper. Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 15 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 14 avganger ukentlig med en seiltid fra 3 t 14 min. Sammenlign nå og få den beste prisen! Hirtshals - Kristiansand Fergeselskaper 14 Ukentlige Avganger 2 t 15 min Få pris 14 Ukentlige Avganger 3 t 14 min Få pris Få pris Gjennomsnittlige Hirtshals Kristiansand priser De viste prisene representerer gjennomsnittsprisen for en enkelt billett betalt av kundene våre. Den mest vanlig bookingen på Hirtshals Kristiansand ruten er for en bil og 2 passasjerer.

Hurtigbåt Danmark Kristiansand
HURTIGBÅT DANMARK KRISTIANSAND Kommentarer:
Redaktør på Hurtigbåt danmark kristiansand
Asbjørnsen fra Hammerfest
Les gjerne min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Freestyle bmx. jeg elsker rapporterer norske nyheter grådig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net