Odd Einar Nordheim

  1. Mer om
Odd Einar Nordheim

Odd Einar Nordheim GratisContent [hide]

Odd Einar Nordheim er en norsk musiker og sanger. Han vant den TV-sendte talentkonkurransen Med blikket mot stjernene i 1996. Han har blant annet gitt ut tre plater først under artistnavnet "OdD", og så som "Odd Einar Nordheim Odd Einar Nordheim (født 5. februar 1972 i Årdal) er en norsk musiker og sanger. Han vant den TV-sendte talentkonkurransen Med blikket mot stjernene i Odd Einar Nordheim fra Årdal er en av artistene i Stjernekamp 2020, og regnes som en av landets beste vokalister. Han har vært Spellemann-nominert som beste Odd Einar Nordheim er en norsk musiker og sanger. Han vant den TV-sendte talentkonkurransen Med blikket mot stjernene i kle dikka godt og vask hendedn ❄️ ❄️ #nordheim #blåkonsert #familiekonsert #minfamilie #nårhimmelenfallerned ODD EINAR is at Holsbruvatnet

Og det er det han gjør på ""Sognbook"" også.

Hvor lenge varer vi

Han har tatt et dypdykk i platesamlingen og plukket ut ni låter som har betydd mye for ham i løpet av formative årene i Øvre Årdal. I sendinga laurdag framførde Nordheim En natt forbi av Jan Eggum, omsett til sognamaol.

I motsetning til tidlegare var stemningen i dommarpanelet noko lunkent.

Last ned også: Storøyodden

Gjestedommar Tuva Syvertsen gav Nordheim ros for å ha mot til å gjera drastiske endringar på ein norsk viseklassikar. Alt servert med sjel, stemmeprakt, trøkk og hjarte.

Odd Einar er så heldig å ha fått med seg Christian Stähler på tangentar og Florø sin store son, Terje Kjørlaug, på gitar. Alt tyder på at dette blir ein kveld for minnebøkene! Det blir lagt ut få billettar, så her er det førstemann til mølla.

Odd Einar Nordheim

Dermed blir albumet hetende «Mi Sognbok». Og nei, bokstavene er altså ikke ombyttet. Andre hjertestrenger — Ikke bare skulle jeg synge på norsk for første gang: Jeg skulle også synge på mål, sier Nordheim, og ler når han legger til at han «ikke har vært moden nok før».

Det var svært vanskelig.

Bodylab proteinpulver tilbud

Det føles som det sitter en annen plass: I hjertet, i magen, i halsen, sier han om å synge på sin egen dialekt — Jeg måtte lete på en annen måte, etter noe annet. Det har ikke føltes tilgjort når jeg har sunget det.

https://lndc.us/82-1.php

Odd Einar kan du oppleve både fredag og lørdag. Han tar med seg hele familien for å oppleve Liverpoolfestivalen på nært hold.

ODD EINAR NORDHEIM Relaterte emner

Avslutt En feil har oppstått. Vi beklager - noe gikk galt. Du kan prøve på nytt ved å trykke på knappen under. Dersom du fortsatt ikke får gjennomført reservasjonen, kan du kontakte kundeservice. Prøv på nytt Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,- Beskrivelse På slutten av 90-tallet var det noen få virkelig store stemmer som skilte seg ut i Norge. Odd Einar Nordheim var en av de som ble ansett som en av de aller største.

Odd Einar Nordheim
ODD EINAR NORDHEIM Kommentarer:
Forfatter på Odd einar nordheim
Bråten fra Svolvær
Se gjennom min andre innlegg. jeg liker Kilikiti. Jeg nyter rapporterer norske nyheter særlig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net