Tova Votter Med Stjerne

  1. Mer om
Tova Votter Med Stjerne

Tova Votter Med Stjerne InntrefferTtebladstjerner eller selburoser som mange kaller dem er populære. Det er også varme tova votter i deilig tykt ullgarn. Så her ett par med stjerner med en Tovede votter med stjerne til jul. Arbeidet er strikket i DROPS Lima. Jeg har brukt sandnesgarn sin oppskrift som du finner her Men jeg har strikket en str Jeg bestemte meg for tovavotter med stjernemotiv. Disse har jeg sett på nett, og man får nok kjøpt oppskrift et sted, men det var ikke noe Tovede votter med stjerne til jul. Arbeidet er strikket i DROPS Lima Strikkemønster STJERNEHØST tova votter fra MaBe ** Vinteren er lang og kald oppskrifttovavotter, ullvotter, stjernevotter, selbuvotter

Fretex innlevering

Nå økes det for tommel tommelkile slik: Strikk til 2 m. Gjenta denne økingen hver 2. Økingen gjentas i alt 6 — 8 — 10 ganger.

Ravelry: Stjernehøst votter pattern by MaBe

Strikket i Sandnes tynn merino. Enda et mønster fra Lillcat design. Her er det noen små stjerner som har større avstand mellom kronbladene.

https://lndc.us/rirynurac.php

Votter strikket i dobbel Totråds fra nøstebarn på pinne nr 3. Det er et langsgående stjernemønster, med halve stjerner. Ble ofte brukt på gutte- og jentevotter.

Disse har også grein. Tips og inspirasjon til deg som liker å strikke - på tynne og tykke pinner mandag 21.

Loading

Jeg fant en generell votteoppskrift på sandnesgarn. Luftmasker fyller litt mindre enn andre masker, så for at oppleggskanten ikke skal bli for stram hekler vi opp flere luftmasken på starten av arbeidet. Dette antalelt blir justert allerede på neste omgang. Vrangbord er mer elastisk enn glattstrikk og trekker seg derfor mer sammen.

Last ned også: Skatt på kryptovaluta

Ved å øke masker før vrangborden unngår man at det blir en markant viddeforskjell på vrangborden og resten av bolen. Det er fort gjort å felle av for stramt, og for å kompensere for dette legger vi ofte inn kast som også felles av for at nedkantene ikke skal bli for stramme.

https://odertal.info/7151.php

For å få en jevn økning, kan det for eksempel økes på vekselvis hver 3. Dette gjentas til økingene er ferdige.

Strikkeoppskrift: Ask votter Hillesvåg ullvarefabrikk

Mønsterrapportene på plagget kan variere litt i de ulike størrelser pga ulike proporsjoner. Tov i maskin på 40 grader med litt ullvaskemiddel. Most patterns are free. The pattern on the headband is my own, and you can find it here.

StrikkeMiks: Tovede votter

I had an idea earlier on knitting threesomes and crochet them together. The result is a rough cowl for a man in "manly" colours. The longer scarf is for me: My beautiful sheltie girl Bianca has her 6th birthday today!

Herreskjorter 2019

I love this girl so much and I am so glad that she is my faithful companion. I have made a fabric bag for her to put her stuff in.

TOVA VOTTER MED STJERNE Relaterte emner

Tips og inspirasjon til deg som liker å strikke - på tynne og tykke pinner mandag 21. Jeg fant en generell votteoppskrift på sandnesgarn. Legg opp 32 masker med Drops Nepal på strømpepinne nr 6, og strikk 6 omganger rett. Deretter strikker du stjernemønster 13 omganger, pass på at du tvinner tråden hver 2-3 maske slik at det ikke blir løse tråder bak. Når mønsteret er ferdig, strikker du 6 omganger med bunnfargen. Fell til tommel ved å sette de første 6 maskene på en tråd, snu strikketøyet og legg opp 6 nye masker som du strikker sammen med de to resterende maskene på første pinne. På neste runde strikkes de nye maskene vridd, slik at du unngår hull rundt tommelen.

TOVA VOTTER MED STJERNE Kommentarer:
Rapportert den Tova votter med stjerne
Monsen fra Kristiansand
Jeg trives dele interessante nyheter kiddingly. Anmeldelse min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som Mode.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net