Bmw 6 Series Csi

  1. Mer om
Bmw 6 Series Csi

Bmw 6 Series Csi InteressantDen originale 6 Serien var etterfølger til E9-coupéene, hovedsakelig 2800CS, 3.0CS og 3.0CSi. Det nye E24-chassiset var sikrere enn E9, og oppfylte nye Den eneste oppgraderingen BMW's 6-serie E24 fikk med tanke på introduksjonen av BMW's nye 5-serie E34, lå i motoren, og BMW 635 CSi fikk nå den nyreviderte Første generasjon BMW 6-serie, den såkalte E24, er for mange en drømmebil. Den ble introdusert p Du finner 50 BMW 6-serie under Biler til salgs på FINN Bil. Søk blant alle bilmerker og modeller i hele Norge Luksusbilkunder med sans for coupeer, og med behov for litt plass, fikk dermed det de ønsket seg i en BMW 6-serie, mens Mercedes SLC-modell

Her kommer dine arme små akkorder

Det ytre ble komplementert med 16-tommers brettbare BBS-hjul og et litt modifisert frontskjørt med en ribbestrammet nederst. Det er også verdt å merke seg en liten aerodynamisk vinge på førerens visker. Det tresaksede sportsrattet ble installert normalt, men Recaro sportsseter var et alternativ. Frambremsene fikk forstørrede 300 mm x 30 mm ventilerte skiver med 4-stempel ATE-bremser.

De bakre bremsene var i hovedsak de samme som standard 635 CSi, men bremsene hadde stemplene økt med 2 mm. Dessuten ble kraftigere stabilisatorer plassert på bilen. Motoren på M6 var utstyrt med en katalytisk omformer og hadde et redusert kompresjonsforhold, som et resultat av at effekten bare var 256 hestekrefter. Samtidig med starten på leveranser til det amerikanske markedet, ble M88-motorindeksen erstattet med S38, og fremhevet med bokstaven S kraftenheten som tilhører utviklingen av BMW Motorsport GmbH-filialen.

https://odertal.info/6966.php

I april 1989 forlot den siste M635 CSi M6 av den første generasjonen samlebåndet. Etter en lang pause, i 2005, kom M6 tilbake. Dermed ble den også den mest produserte 6-serien med over 45. I løpet av alle årene der disse bilene fantes i stort antall, har også mange av dem gått dukken.

BMW CSi, Bburago

I dag er det langt mellom de virkelig fine eksemplarene, og prisene på reservedeler til disse er helt klart i en slik kategori at de som ikke allerede er i topp stand, nok mer sannsynlig vil bli delebiler for andre enn å bli restaurert selv. Skal du kjøpe en 6-serie i dag, lønner det seg altså å kjøpe en som er strøken — alt annet vil bli et kraftig tapsprosjekt.

Vår bil er nettopp en 635 CSi av den ettertraktede «andre generasjonen», en E28-basert 1982-modell som levde sine første år i Tyskland før den kom til Norge i 1995. Den har fint utstyrsnivå med blant annet manuell femtrinns kasse som mange foretrekker i en slik bil, dog ikke den spesielle sports-kassa med «dogleg-giring» med første ned til venstre.

Karosseri og lakk er friskt og fint i platene, selv om det synes at det er en bil som har vært i bruk — så har den da også gått ærlige 314. For få år siden kunne man til og med få den sjeldne M635 CSi-utgaven for under 200. I dag må man ut med det dobbelte og langt mer enn det.

En «vanlig» 635 vil alltid ligge lavere, men også her er ekspertene sikre på at de få fine bilene som er bevart vil ha en hyggelig økonomisk formkurve i tiden fremover. Den var utstyrt med det samme innsprøytningssystemet som 633-modellen.

BMW 6 Series (E24) CSi ( hk) Tekniske data, Forbruk , Dimensjoner

M6 hadde også et oppgradert understell, bremser og en tettsteget, manuell girkasse. Alle modellene ble bygget i Dingolfing, Tyskland. Mest iøynefallende er den stående nyregrillen, en moderne tolkning av grillen man kjenner fra klassikeren BMW 328 og den legendariske BMW 3. Sammen med de smale frontlyktene, som strekker seg nesten helt ut til hjulbuene, gir det bilen en helt egen fremtoning. Sett fra siden, domineres designen av de korte overhengene, markante hjulbuer, den lange døren med rammeløst vindu, skarpe linjer, karosseriet og den fallende taklinjen.

Sett bakfra kommer de brede hoftene godt til syne samtidig som de smale baklyktene og bilens mange horisontale linjer understreker bredden.

ENJOY EVERY EDGE

Helt nye BMW 4-serie Coupé leveres med to ulike eksteriørdesign, hvorav M Sport fremhever sportslige detaljer med store luftinntak og spoilere.

Det er altså ikke en ekte AC Schnitzer S6. Helt ny - og har blitt over 100.

Barnehuset moss

AC Schnitzer er et berømt tysk tuning-selskap med røtter i legendariske Schnitzer Motorsport, men er et fullstendig uavhengig firma. Schnitzer bygde om 635 CSi i beskjedne antall på tidlig åttitall. Den hadde fortsatt 245 hk, og bød på de samme forandringene som før, det vil si oppgradert sportsunderstell, integrerte aerodynamiske deler, og 17-toms lettmetallfelger.

Spoilerkit ble levert fra andre leverandører som for eksempel EBS-Breyton. Under panseret sitter kruttønna fra superbilen M1.

BMW 6 SERIES CSI Relaterte emner

Del Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. Første generasjon BMW 6-serie, den såkalte E24, er for mange en drømmebil. I 1978 kom så 635 CSi, som med sine 218 hk er noe av det heftigste fra sent 70-tall. Den dukket også opp på det amerikanske markedet som M6 i 1987, før det var slutt for første generasjon 6-serie i 1989. Åtte stykker på Finn I dag er E24 kjent som en utrolig vakker bil, uten at prisene har tatt av på noen som helst måte. Et kjapt søk i rubrikkmarkedet avslører åtte stk.

Bmw 6 Series Csi
BMW 6 SERIES CSI Kommentarer:
Rapportert den Bmw 6 series csi
Lothe fra Hamar
Se min andre nyheter. En av mine hobbyer er Murmeln. Jeg nyter studere dokumenter sørgelig.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net