Citybox Stavanger

  1. Mer om
Citybox Stavanger

Citybox Stavanger PionerContent [hide]

Sentralt, moderne og enkelt. Enkelt og smakfullt rom, med delikat bad,og deilig seng. Alltid sentral beliggenhet og lave priser Citybox er hotellet som tenker nytt. Vi har kvittet oss med minibar, pikkolo, romservice og tv. I stedet gir vi deg et moderne og rimelig hotelltilbud med Se tilbud hos Hotel Centrum Box, inkludert fullt refunderbare priser med gratis avbestilling. Stavanger Museum ligger kun noen minutter unna Hotellkjeden Citybox åpner nytt hotell med 180 rom i den belgiske byen Senest har Holm ledet Clarion Hotel Air ved Stavanger Lufthavn Unge i alderen 18 - 25 år får 25 % rabatt på våre hotell i Norge

Jeg kom inn i hotellbransjen via eiendomsbransjen, og Citybox kan være en svært god samarbeidspartner i et hotellprosjekt, for vi kan både hotell og eiendom, fortsetter styrelederen.

Hans hotellkonsern Citybox økte omsetningen fra 91,2 millioner kroner i 2018 til 114,4 millioner. Vekst og åpning av nye hoteller og bidro imidlertid til at driftsresultatet falt fra 11,9 til 6,6 millioner kroner.

Hvor mange dager er det i et år

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille både hotell og fly samtidig til Oslo. Langesund sentrum ligger ca.

Søk etter hoteller i Norge

Politiet går ut ifra at den angivelige tåregassbruken er en villet handling. Prosjektet har alt vi ser etter i et nybygg; et levende nabolag, et spennende bygg og en utbygger som deler vår visjon for fremtiden når det kommer til bærekraft.

https://odertal.info/crispy-duck-rema-1000.php

Dette blir et flott hotell. Det er godt å se at operatører i hotellbransjen klarer å se fremover på tross av den utfordrende markedssituasjonen, forteller Ylvas eiendomsdirektør Villa Vaarala. Uten en utbygger med den type erfaring hadde vi nok ikke inngått avtalen. Vi har spøkt om at dette prosjektet kommer til å gå inn i historiebøkene basert på både den korte tidshorisonten fra signering til åpning og måten prosessen har blitt gjennomført på.

Citybox Lite Kristiansand Hotell

Du finner alltid den rimeligste prisen på vår hjemmeside. I tillegg er vår velsmakende skandinaviske frokostbuffet nå inkludert i prisen når du reserverer rom på vår hjemmeside. Hos oss kan du avbestille og endre din reservasjon frem til kl 16.

CITYBOX STAVANGER Relaterte emner

Best Value Frokost Hos oss kan du starte dagen med vår velsmakende skandinaviske frokostbuffet. Vi tilbyr egg, bacon, varme rundstykker og nybakt brød. Eller kanskje du ønsker müsli, yoghurt en god kopp te samt et wienerbrød. Du finner i tillegg flere økologiske produkter for deg som ønsker det. Vår buffet varer til du er mett, og kanskje litt til. Når vi endret til DUX foretok vi en blindtest hos våre aller mest lojale gjester på Smarthotel Forus.

CITYBOX STAVANGER Kommentarer:
Redaktør på Citybox stavanger
Heggelund fra Kristiansand
jeg liker lese romaner raskere. Se over min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Eisyachten.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net