Sylte Av Ribbe

  1. Mer om
Sylte Av Ribbe

Sylte Av Ribbe FaktaTa ut bena med en skarp kniv Bland sammen krydder, gelatinpulver og løk Legg svoren ned i forma først, ha på litt kryddeblanding, og legg på neste lag med kjøtt Legg sylta i press (2-3 kg) og sett den kjølig til neste dag Du trenger: ribbe med svor, salt, pepper, malt nellik, malt allehånde, malt ingefær, gelatinpulver og løk. Ta ut bena med en skarp kniv

Det vil og legges til nye verdier når det blir aktuelt.

Pin på Sylte hjemlagd

Om du vil bruke disse dataene på din egen nettside eller i annen forbindelse, så krever jeg en klikkbar link tilbake for nettsider. Del ribba i litt mindre biter, jeg deler ei på 2 kg i 3, så det blir enklere etterpå.

Ikea bestå glassplate

Legg ribbestykkene i en kjele og hell på vann så det dekker. Kok opp og la det småkoke ca 2,5 time, kjøttet skal være ferdig kokt.

Da skal kjøttet hvile litt før det legges i press. Hvis du ikke har syltepresse, kan du bruke to kjeler, fjøl og noe tungt på toppen.

Pappa ga Sylte i gave til sønnene

Kjetil Kvarteigs berømte sylte, som selges hos Coop Mega på Røros. Jeg pleier alltid å skjære bort selv ribbene og fryse dem for så å lage spareribs en annen gang.

https://odertal.info/power-tiller.php

Kraften fra koking av ribben danner et flott utgangspunkt for diverse supper. Nødvendig utstyr er to like elokserte brødformer på to liter.

Metoprolol mylan

Det koster ikke allverden, de holder lenge og du kan også bruke dem til å lage alt i fra hjemmelaget kebabkjøtt! Påleggsform Kommersiell lenke: Påleggsform kan du kjøpe her Det tar ikke så mye tid å forberede slik at å lage litt sylte i slengen når man først holder på kan være lurt.

LILLIANs MATBLOGG: SYLTE TIL JUL

Bare husk at du da trenger flere former eller presser. Brett ut til et sammenhengende stykke kjøtt med svoren i enden av kjøttstykket.

Er du i tvil, øv deg ved å brett et stykke papir på samme måte Dryss på krydderblandingen og rull godt sammen - sørg for at svoret kommer på yttersiden.

SYLTE AV RIBBE Relaterte emner

En moderne husmor holder på gamle tradisjoner, steller huset og passer barna, men har også tid til jobb og trening, oppussing av hus, familie, venner og fest! Mens jeg skriver putrer den på sitt siste i kjelen og er snart klar for kulda. Skal si det først som sist, bildene er IKKE veldig lekre, for det som blir et delikatesseprodukt, ser ikke pent ut mens man lager det, hehe.. Har fått kommentarer på dette før. Vel, først trenger du denne: Som jeg skrev i forrige innlegg så er dette arvegods, ikke lett å få tak i skikkelige syltepresser nå til dags, så denne blir satt stor pris på! Hvitt kjøtt høns, kylling, kalkun, kan sløyfes, mange lager bare med svinekjøtt, noen lager også med kalvekjøtt. Salt, pepper og nellik.

SYLTE AV RIBBE Kommentarer:
Redaktør på Sylte av ribbe
Løkken fra Harstad
Jeg nyter lese tegneserier lengselig. Bla gjennom min andre nyheter. En av mine hobbyer er Speer werfen.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net