Pizzadeig Italiensk

  1. Mer om
Pizzadeig Italiensk

Pizzadeig Italiensk ForskningG pizzamel, gjerne tipo 0 eller ts honning for ekstra smak, kan sløyfes Her har du den beste oppskriften på hjemmelaget italiensk pizzadeig. PIzzadeigen er lett å jobbe med og gir en tynn og luftig pizza Da er det greit å ha deig i reserve! Oppskriften er hentet fra Jan Vardøens bok «Ekte italiensk pizza Italiensk pizza har tynn, sprø bunn. På den tynne bunnen er det hjemmelaget pizzasaus, Rør gjær ut i lunkent vann, og tilsett olje

Vi mener det ikke er noe rett og galt. Lag din helt egen pizza som du kan dele med venner, familie eller bare med deg selv.

Husk at vannet må ha en temperatur tilsvarende kroppsvarme Ca. Hvis vannet er for kaldt hever ikke deigen. Den samme sparkelspaden er også perfekt til å dele opp deig i emner og er bedre, og gjerne billigere, enn spesialutstyr for baking. Under modning plasseres deigen i en boks med lokk.

Oppskrift pizzabunn

Bruk noen få dråper olje i bunnen, slik at deigen ikke fester seg. Deigen heves og modnes i kjøleskap. Ta deigen ut en time eller to før steking, del den så opp i porsjonsemner, stram opp og la de ligge tildekket på benken.

Når det er tid for å bake ut pizzaen, bruker vi det litt grovere melet man får av durumhvete. Dette vil ikke blande seg inn i deigen, men ligge som et lag utenpå. Vi former og strekker deigen ut for hånd. Bruker man kjevle vil man trykke ut den lenge opparbeidede gassen som er inne i deigen og som skal skape den luftige skorpen.

Ikke vær redd for å bruke for mye durummel, dette ristes av før pizzaen stekes.

Pizzadeig/Italiensk pizza

Steking av pizza bør foregå på så høy varme som mulig. Hjemmeovner har ofte en makstemperatur på mellom 250 og 300 grader, og vi anbefaler å sette den på det høyeste din ovn klarer. Husk å skru på stekeovnen på så høy varme som mulig i god tid før du skal steke pizzaen og legge inn en pizzastein, hvis du har det. Hvis du ikke har det, kan du sette inn to stekebrett som blir varmet opp før du starter med stekingen.

Dryss et godt lag med mel på bakebordet før du starter å forme pizzabunnene. Jeg bruker durumhvete eller maismel til dette, men du kan bruke vanlig hvetemel også.

https://odertal.info/qumymev.php

Klem og dra ut pizzabunnene til de blir så tynne og runde som du vil ha dem. Legg bunnene over på bakepapir etterhver som du lager dem ferdig. Bland inn vannet og rør sammen med en skje så godt du klarer.

https://lndc.us/1083-1.php

Deretter knar du deigen sammen for hånd i 2-3 minutter, mens den fortsatt ligger i bollen. Deigen blir ganske klissete så jeg bruker en plastpose på hånden når jeg knar.

Italiensk pizzabunn

Høy temperatur er essensielt for perfekt italiensk pizza. Stek pizzaen på mellom 225-250 grader. Introtilbud: Dobbelt størrelse for samme pris! Kjøp 1000 g før vi gjør om posene til 500 g.

Avskjed mal

PIZZADEIG ITALIENSK Relaterte emner

Begge deler går bra Mia. Irene skrev: 19-11-2011 Denne var jo helt super sier mannen min. Han elsker italiensk bunn! Tusen takk for at du forklarte alt så bra!! Varme det i ovnen, så pizzaen blir stekt slik en ordentlig pizzaovn steker.. Anne-Grethe skrev: 13-02-2012 Italiensk pizza i vanlig ovn skal stekes på øverste rille så varm man får ovnen ikke grill da.. Osten skal ligge under fyllet over tomatsausen.

Pizzadeig Italiensk
PIZZADEIG ITALIENSK Kommentarer:
Redaktør på Pizzadeig italiensk
Voll fra Drammen
Se gjennom min andre innlegg. jeg er tent på Larping. jeg elsker utforske norske bøker egoistisk.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net