Alaska Pollock

  1. Mer om
Alaska Pollock

Alaska Pollock NyAlaskatorsk er en fiskeart i torskefamilien. Alaskatorsk er et av verdens viktigste kommersielle fiskeslag, målt etter fangstmengde. I 2003 var verdensfangsten på over 2,9 millioner tonn Alaska pollock (Gadus chalcogrammus) er en fiskeart i torskefamilien (Gadidae), som holder til i det nordøstlige Stillehavet, mellom Beringhavet og Alaska pollock utgjør basis for et av verdens største fiskerier, og fiskes i hovedsak av USA, Russland, Japan og Korea. En del av disse fiskeriene mangler Selv om arten beskattes hardt, ser det ut til at beskatningen er bærekraftig. Arten er mest kjent under navnet Alaska pollock, et navn som ofte berlevågfisk, theragra, alaskatheragra, alaskasei, alaska pollock, alaskalyr) (en) Gadus chalcogrammus (Pallas, 1814) Alaska pollock - FishBase

Bak på pakken kan man lese at de inneholder hvitlaks, men hvor den er fanget er ikke spesifisert.

Hjortegryte hellstrøm

De vil ikke stille til intervju, men sier at vi skal publisere hele teksten som følger. Produktene tilvirkes i Bodø.

Kjøp 8 panerte alaska pollock online på Picard

Fisk Har du sett alaska pollock som en råvare i våre fiskeprodukter og lurer på hva det er? Alaska pollock Gadus chalcogrammus er en fiskeart i torskefamilien Gadidae, som holder til i det nordøstlige Stillehavet, mellom Beringhavet og Alaskagulfen. Torskefamilien består av totalt rundt 25 arter fisk, hvorav vi kan finne 18 i norske farvann.

Stillehavet torsk og Alaskan pollock er hvit, fettfattig, mild fisk.

Alaska pollock økte til EU

De kommer vanligvis som skinnfrie fileter og selges vanligvis frosset. Begge har en grov flake når de er kokte og deres bein gjør utmerket lager, men forskjellen er i deres tekstur: Stillehavskodd er nesten identisk med sin atlanterhavsfetter, bare litt mindre fast; pollock fisk er derimot mykt.

Laging Pacific Cod Fish Stillehavet torsk er en utmerket erstatning for enhver oppskrift som krever atlantisk torsk. Men nå er den tiden forbi. Havet er en massiv ressurs for spennende mat, og full av sunnere alternativer enn den oppdrettsfisken vi ofte utsettes for her til lands.

Alaska pollock i multivariaten

De individene som ble fanget i norske farvann liknet svært mye på alaskatorsken fra Stillehavet. For å avklare slektskapet med alaskatorsken, ble det gjennomført omfattende genetiske studier der individene fanget langs norskekysten ble sammenliknet med mange andre torskefisk.

Disse studiene viste at det som tidligere ble kalt berlevågfisk, faktisk var alaskatorsk. Bestanden er trolig liten.

Alaska pollock, rå matvartabell, shishlov.info

Til sammenligning krever laks to år på å bli like stor. Tilapia er dessuten altetende og kan leve av alger, eller en slags bakteriesuppe, og trenger da bare varme og lys for å trives. Kilde WWF - Tilapia-oppdrett er relativt miljøvennlig. Fisken vokser utrolig raskt, krever lite fôr, og kan under optimale forhold vokse til en kilo på seks måneder.

https://odertal.info/5219-1.php

Også tilapia er altetende og kan leve av alger og trenger da bare varme og lys for å trives. Men det er miljøproblemer knyttet til produksjonen, sier Nina Jensen.

ALASKA POLLOCK Relaterte emner

Artikkelen er over ni år gammel Gode fiskevalg Her er forskningsdirektør Livar Frøylands fiskevalg og hvorfor: Laks: Lett og enkelt å få tak i Torsk: Rik på jod og proteiner. Sei: En undervurdert fisk. Makrell: Når den finnes i fiskedisken. Lange: Fordi jeg er hobbyfisker. Fiskepålegg: Fisk som pålegg er undervurdert. Spiser du fet fisk som pålegg, får du flere ting på en gang. Vis mer Butikkenes fiskedisker og frysedisker bugner over av fisk og skalldyr.

ALASKA POLLOCK Kommentarer:
Rapportert den Alaska pollock
Håkonsen fra Moss
jeg elsker lese tegneserier sympatisk. Se min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Buchbinderei.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net