Charge365

  1. Mer om
Charge365

Charge365 FascinerendeCharge365 er en betalingstjeneste for lading av elbil. Passer til store og små anlegg. Automatisk betaling, drift og support av ditt ZAPTEC ladesystem DRIFTSMELDINGER Oppdatert statusinformasjon om Charge365. BRUKER Til deg som skal lade bilen din med Charge365. EIER Til deg som administrerer priser og Charge365 · 17 de junio a las 6:56 ·. Det blir enklere å lade bilen utenfor hjemmet, til og med her, ved selveste Preikestolen Vi har nemlig fått Det blir enklere å lade bilen utenfor hjemmet, til og med her, ved selveste Preikestolen Vi har nemlig fått på plass Takk for at du bruker Charge365! Vårt mål er at elbillading skal være så enkelt som overhodet mulig. Vi sørger for automatisk betaling av ladeforbruk i

Når styret har gitt deg tilgang kun ved første registrering kan du starte lading.

Favorittoversikt

For lading på de to utendørsplassene gjelder følgende priser: Kr. Minuttprisen starter først etter tre timer lading. Det er viktig å merke seg at prisen løper så lenge ladekabelen er tilkoblet. Dette gjøres for å få rullering på ladeplassene, og at ingen skal stå å lade lenge etter at bilen er ferdig ladet. Det kommer altså ingen faktura eller giro, det trekkes direkte fra ditt bankkort. Når dere har opprettet profilen må dere sende info til styret om at dette er gjort.

Har du lest dette? Creme fraiche i brun saus

Send med info om hvilken plass det gjelder, nr og type garasje eller motorvarmer samt telefonnr og epostadresse dere registrerte i profilen dere laget hos Charge365. Styret vil da som adminstrator av systemet finne brukeren din basert på registrert epost eller telefon, og knytte brukeren til riktig ladepunkt i systemet.

Ny løsning for ladestasjoner:

Det er ikke tillat å lade din el-bil i vanlig stikkontakt med mindre forskriftene for elektriske lavspenningsanlegg FEL og normen NEK 400 er fulgt. Det betyr at hvis du har el-bil og garasje i borettslaget, så kan du ikke benytte stikkontakten i garasjen til ladning av din el-bil.

Vegg over kjøkkenbenk

Alle har fått tilrettelagt for el-billadning i garasjen, men den enkelte garasjeier må selv bestille opp den ladeenheten som trengs for lading av egen bil. Uautorisert lading av el-bil fra stikkontakt i garasjene kan medføre brann i det elektriske anlegget.

https://odertal.info/telia-kontant-pfyll.php

Og du som bileier kan risikere at forsikring for din bil bortfaller. Det er en veldig bra og enkel modell og kvaliteten er det ingenting å klage på.

Ny løsning for ladestasjoner:

Selvfølgelig må man ha en opplæring i starten som med alle andre. Men hvis jeg skulle tatt inn noen hos meg internt så hadde jeg nok brukt et par måneder mer på opplæring fordi da må jeg sørge for alt.

Jeg føler at vi vinner litt tid, fordi Atender har intern opplæring før noen blir satt på linja. Jeg jobber som forretningsutvikler og forsto raskt at verden trengte lading på «alle» parkeringsplassene. Jeg kom da over problematikken omkring at kjøretøy parker på ladeplass og jeg mente vi kunne gjøre noe med det.

Vi leverer allerede betalingsløsning på Island, og vi er i gang med prosessen i Nederland og Sverige.

CHARGE365 Relaterte emner

Vårt ladetorg for elbiler er etablert i den gamle car porten der vi kastet avfall tidligere ved bussholdeplassen. Plassene her er forbeholdt biler med ladebehov og beboere i vårt borettslag. Borettslaget har valgt å etablere Charge365 betalingsløsning slik at alle betaler nøyaktig for sin bruk. Borettslaget har også fått en avtale om gratis support. Det vil si at om du ikke får ladet av en eller annen grunn kan du ringe Charge365 support mellom kl.

Charge365
CHARGE365 Kommentarer:
Rapportert den Charge365
Kleiven fra Steinkjer
jeg liker lese romaner lydig. Siste nytt: min andre innlegg. Jeg er sterkt påvirket av friesischer Handball.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net