Kongsberg Frisør

  1. Mer om

Kongsberg Frisør BetydningFrisører Kongsberg - farge håret, herrefrisør, dame- og herrefrisører, frisørsalonger, frisersalong, damefrisørsalonger, herrefrisersalonger, frisørsalong Vibes Salon er en moderne frisørsalong i Storgata i Kongsberg sentrum, som spesialiserer i klipp, farge, makeup, brudeoppsett og brudesminke Hår Design Frisør AS; Telefon 32 73 53 70 · Herman Foss gate 6, Kongsberg · Gå til kart · Timebestilling · Mine timer · Løsningen er levert av EasyUpdate AS Bestill time32 73 61 Se vår oversikt over frisører i Kongsberg og omegn. Sammenligne priser og finn billigste frisør

I tillegg kan vi farge både vipper og bryn, keratin behandling, kur med en deilig hodebunns massasje, hull i ørene og parafinbehandling på dine hender.

Studentrabatter i Kongsberg

Salongen har et godt utvalg med produkter og er opptatt av at du får det som passer til ditt hår og din hodebunn. Dette kan man ikke vite, og det å betale blir derfor litt som lotto.

https://lndc.us/433.php

Om man skulle ende opp med å betale uten å få låst opp filene sitter man igjen med dobbelt tap. Hun hadde spart opp en del penger til oppussing av lokalene og hadde derfor muligheten til å ordne opp med en gang. Hadde jeg ikke hatt de pengene, så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Små bedrifter som oss er innmari sårbare. Det kunne blitt kroken på døra.

Studentrabatter i Kongsberg

Moderne metoder Vision Frisører AS benytter de nyeste teknikker, metoder og produkter innen hårbehandling. Jeg holder meg kontinuerlig oppdatert på nye trender i bransjen.

Last ned også: Vaar frisør

Hårprodukter fra kvalitetsmerker Jeg fører fantastiske hårprodukter fra anerkjente merker som Shu Uemura, Pulp Riot, Redken. Ta kontakt, jeg hjelper deg med å finne den beste behandlingen ditt hår! Previous Next Hårakutten Kongsberg Ingvild Holte har vært frisør siden 1989, og etter å ha jobbet for andre noen år bestemte hun seg for å begynne for seg selv da hun kom til Kongsberg i 1998.

Hårakutten ble grunnlagt i april 1998, og har siden gjennomgått mange forandringer.

Velkommen til Nikita

Salongen ble etablert i kjellerlokalene under Arvids kiosk ved inngangen til Kongsberg Teknologipark. Ingvild startet helt alene med to frisørplasser, og allerede i november 1998 utvidet hun til fire plasser og ansatte en person. Hun ser kunden som en helhet med farge, stil og make up, dette er hennes spesialfelt. Anita gir deg gjerne tips, råd og anb Anita er frisør og salongens fargespesialist.

Anmeldte dødsfall akershus

Anita gir deg gjerne tips, råd og anbefalinger for at du skal finne den beste utgaven av deg selv. Hun er alltid oppdatert innenfor nye trender og teknikker, utfører brudepynting og styler festfrisyrene.

Visma home

Disse er enkle mål og har ofte lite bevissthet rundt datasikkerhet, sier Almazova. Hun har en klar beskjed til de som ønsker å bedre datasikkerheten sin.

Les også: Små bedrifter rammes hardest: Gjør dette om du blir hacket — De ansatte er det svakeste leddet Ifølge Næringslivets sikkerhetsråds Mørketallsundersøkelse for 2016, er menneskelige feil og mangel på sikkerhetsbevissthet hos de ansatte to av de vanligste årsakene til at datakriminelle lykkes.

Da er de tapt for alltid, sier Victorija Alamzova i If. Hun anbefaler årlige sikkerhetsseminar for ansatte, i tillegg til jevnlige påminnelser og egentrening.

Å satse på dem er langt viktigere enn å kjøpe råflotte sikkerhetssystemer.

KONGSBERG FRISØR Relaterte emner

Vi vet at god kontakt med deg som kunde må til for å finne riktig frisyre. Det handler om personlighet, ønsker, farger, trender og stil. Det handler også om velvære. Det er en viktig del av våre frisørers hverdag å holde seg oppdaterte. Vår faggruppe er med på å opprettholde et høyt faglig nivå. Det er viktig for oss at du føler deg trygg i våre hender — og at vi sammen kan finne den beste frisyren for deg! Anita - Frisør Anita er frisør og salongens fargespesialist.

KONGSBERG FRISØR Kommentarer:
Rapportert den Kongsberg frisør
Mæland fra Drammen
Jeg nyter lese tegneserier hjelpeløst. Bla gjennom min andre nyheter. Jeg har en rekke hobbyer, som glühend.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net