Sivilingeniør Lønn 2013

  1. Mer om
Sivilingeniør Lønn 2013

Sivilingeniør Lønn 2013 SikkerhetTekna har nylig publisert fersk lønnsstatistikk for 2013. Veksten i gjennomsnittlig begynnerlønn for sivilingeniører i oljebransjen er i For alle næringer eksklusive oljevirksomhet er lønnsveksten for sivilingeniører basert på avtalt lønn fra 1. oktober 2013 beregnet til NHOs funksjonærstatistikk for 2013 er basert på datamaterialet for Sivilingeniører i oljeindustrien tjener i gjennomsnitt nemlig Endring i prosent. Sum alle sektorer, 47 720, 48 750, 2,2. Menn, 50 450, 51 630, 2,3. Kvinner For alle sivilingeniører innen Energi Norge er lønnsveksten basert på avtalt lønn 2,4 prosent. For den identiske gruppen av sivilingeniører, som

Det kan også ha sammenheng med at etterspørselen er begrenset, sier Wiers-Jenssen.

Hva Er Gjennomsnittlig Lønn For En Teknisk Ingeniør?

Privat vokser raskere enn offentlig Wiers-Jenssen forteller at det ikke er så lett å spå fremtiden når det gjelder lønn, men har noen utsikter. Et aktuelt eksempel er petroleumsingeniører, som tradisjonelt har hatt høye lønninger, men som ikke kan regne med å ligge like høyt i framtiden. Fagmiljøer i utlandet Sunde forklarer at endringene i lønnsveksten skyldes flere trender.

Blant annet har leverandørindustrien i Norge mistet en rekke prosjekter for olje- og gassnæringen.

Kremet gryterett med kjøttdeig

Han mener kompetansemangel har ført til at det har vært vanskeligere å vinne kontraktene. Aker Solutions og Aibel og Kværner har skaffet egne ingeniørmiljøer i utlandet på bare noen få år.

Dette er snittlønna i over yrker FriFagbevegelse

Du kan også tjene mer som senior ingeniør i disse bransjene, avhengig av spesialitet, da teknikere ofte jobber for senior ingeniører. Jobbutsikt BLS rapporterer ikke jobbmuligheter for senior ingeniører.

Det projiserer en 12 prosent økning i stillinger for ingeniører i løpet av 2020, men statistisk omtrent gjennomsnittlig i forhold til 14 prosent vekstraten for alle jobber. Figuren viser at ved nåværende rekruttering av ingeniører på 31 per år, vil antallet synke fra ca.

https://lndc.us/1043.php

Gjenværende antall ingeniører fra 2014 til 2040 ved fire ulike alternativer av netto frafall og rekruttering per år. Lærestedene Det er i dag ikke noe helhetlig bachelorutdannelse i vann- og avløpsteknikk, og det nærmeste man kommer er en bygningsingeniørutdanning med ca.

Lønnsstatistikken for funksjonærer omfatter både heltids- og deltidsansatte, der deltidsansatte er regnet om til heltidsekvivalenter.

Beregnet årslønnsvekst er basert på lønnsvekst per 1.

Tjener bedre i kommunene

Vis mer vg-expand-down NHOs lønnsoversikt fra 2013 tegner imidlertid et annet bilde, i alle fall når man ser på ingeniørlønningene. En vanlig studiedag for meg er omtrent seks timer lang.

Du vil kanskje like: Sele til barnestol

I helgene blir det gjerne også noen timer som går med til skriving av innleveringer eller koding, ettersom jeg har valgt fagretningen Datateknikk og kommunikasjonsteknologi. Dersom jeg ikke klarer å få meg jobb når jeg blir ferdig her, blir jeg meget skuffet.

I kommunal sektor er tallene hhv.

AK-tillegget betegner den lønnsveksten som gis medlemmene som følge av den økte erfaring og innsikt som gjør dem i stand til å gjøre arbeidet mer effektivt, og ta på seg mer kompliserte og ansvarsfulle oppgaver, noen ganger gjennom skifte av stilling og arbeidssted. AK-tillegget forteller noe om stigningen til lønnskurva, og oppsummerer matematisk sett de deriverte stigningstallene vektet med antall medlemmer etter erfaring.

AK kan ha flere tolkninger; alder og kvalifikasjon, ansvar og kompetanse, avansement og karriere uansett beskriver AK den økte realkompetanse som kommer bedriften til gode og som belønnes med økt lønn.

SIVILINGENIØR LØNN 2013 Relaterte emner

Teknisk Ukeblad har sammenliknet lønnsstatistikk for sivilingeniører og siviløkonomer i privat sektor. I snitt har sivilingeniørene en lønnsvekst som er 2,8 prosentpoeng større enn sivilingeniørenes fra 2009 til 2013. Tallmaterialet er hentet fra lønnsstatistikken til organisasjonene Tekna og Econa. Les også: Så mye tjener nyutdannede sivilingeniører Siviløkonomene tjener 116. I snitt tjener en siviløkonom 893. Det er brukt et lønnsbegrep der bonuser, resultatlønn og provisjon er inkludert for begge grupper.

Sivilingeniør Lønn 2013
SIVILINGENIØR LØNN 2013 Kommentarer:
Rapportert den Sivilingeniør lønn 2013
Sørensen fra Vossevangen
Vennligst sjekk min andre nyheter. En av mine fritidsaktiviteter er Modelle. Jeg nyter lese tegneserier jovialt.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net