Ingeborg Walther

  1. Mer om
Ingeborg Walther

Ingeborg Walther ViktigContent [hide]

Ingeborg Walther er en norsk sanger og artist og går under artistnavnet INGEBORG. Hun har blant annet deltatt i TV-programmene The Voice, Beat for Beat og Stjernekamp. Høsten 2020 ga hun ut sin første norske singel, «Ta meg tilbake Ingeborg Walther (født i 1999 i Levanger) er en norsk sanger og artist og går under artistnavnet INGEBORG. Hun har blant annet deltatt i TV-programmene The Photo shared by INGEBORG (official) on August 03, 2021 tagging Photo shared by INGEBORG (official) on July 29, 2021 tagging Ingeborg Walther er bare 21 år, men har vært aktiv med sang og teater i mange år allerede, både hjemme i Sarpsborg og på andre scener rundt omkring i Norge likes · 2 talking about this. Offisiell artistside for Ingeborg Walther. Management og booking ved Skyskraper Artist

Ingeborg Walther Archives

Ingeborg er godt kjent for mange allerede, og har gjort seg bemerket med flere musikalroller og har blitt et kjent ansikt gjennom Tv-ruta, fra bl. Ingeborg startet i Villekulla som 12-åring og spilte rollen som «Annika» i vår aller første produksjon, «Pippi Langstrømpe».

Skagen fargekode

Å deaktivere for markedsføring stopper ikke reklamen på vårt nettsted. Det gjør hun ikke lenger ettersom kjæresten hennes Oskar Nordberg fra Bergen har flyttet inn.

Ingeborg Walther

Paret møttes på Tinder under koronapandemien og hadde derfor en date med avstand for å møtes. For tre år siden gjorde hun seg bemerket i «The Voice» på TV 2. Hun har gjestet både «Beat for Beat» og «Allsang på grensen. Tidligere i år slapp hun sin første singel, «Faded Away», som er produsert i samarbeid med blant annet Chris Medina.

Dr martens boots

I skrivende stund er det bare fem — av opprinnelig ti — deltakere som fortsetter stjernekampen i tv-ruta. Ingeborg har sunget seg gjennom seks svært ulike kategorier med bravur. Anmelderne har trillet femmere og seksere, og hun har imponert dommerpanel så vel som publikum i salen og tv-seere — med sin stemmeprakt og den nærmest magiske tilstedeværelsen på scenen.

Har du lest dette? Homansbyen

Ingeborg har vært med på «Allsang på grensen» i 2019 og i 2020. Det ville kle hennes personlige artist-profil.

https://lndc.us/startsiden-tv-guide.php

Hun har fått vist talentet sitt gjennom «The Voice» og «Stjernekamp» og har altså ikke noe prinsipielt imot å konkurrere i musikk. Alex prater om seiling ved Stavern, det blir snakk om følelser, og Øde forteller om hvordan han hadde det på Farmen, og hvorfor han ble godt likt der.

Alex gir også tips på hvordan bli rik! Erling forteller om den gangen han måtte bruke en Magnum 44.

INGEBORG WALTHER Relaterte emner

Del Det har vært flere spekulasjoner rundt hvem som gjemmer seg inni de ulike kostymene i NRK-programmet «Maskorama». Blant kostymer som elg, enhjørning, ravn og viking befinner det seg også et troll, som mange mener må være Melodi Grand Prix-vinner og julealbum-aktuelle Ulrikke Brandstorp. Se hele intervjuet med Ulrikke Brandstorp øverst i saken. Selv tror hun at hun vet hvem det er. Inni trollet tror hun det er artist Lisa Børud eller Ingeborg Walther fra «Stjernekamp» som gjemmer seg. Hun holder heller en finger på sanger Inger Lise Rypdal etter det kongelige hintet.

Ingeborg Walther
INGEBORG WALTHER Kommentarer:
Rapportert den Ingeborg walther
Håkonsen fra Hamar
jeg elsker lese romaner spottende. Se min andre nyheter. jeg er tent på fünf.
INTERESSANTE NYHETER
Kalender
MoTuWeThFrStSu
booked.net